ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНУ ВПРОВАДЖЕННЯ КОНЦЕПЦІЇ КОРПОРАТИВНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ В БАНКАХ УКРАЇНИ - Ласукова, A. C. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджено стан впровадження концепції корпоративної соціальної відповідальності в банківському секторі України та визначено основні перепони у її впровадженні. Обґрунтовано необхідність прийняття загальнонаціонального документу, що вирішить основну проблему, з якою стикаються банки на початковому етапі впровадження концепції корпоративної соціальної відповідальності – проблему термінологічної плутанини та відсутності загальновизнаних правил та норм.