БІОЕНЕРГЕТИЧНІ ЗАГРОЗИ ПРОДОВОЛЬЧІЙ БЕЗПЕЦІ - Кардаш, О. Л. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Досліджено сучасні тенденції розвитку біоенергетики та факторів, які їх спричиняють. Проаналізовано основні біоенергетичні загрози продовольчій безпеці. Виявлено перспективи розвитку ринку біопалива в Україні.