КОЛЕКТИВНІ ФОРМИ ІНВЕСТУВАННЯ: МОЖЛИВІ НАПРЯМКИ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ У ПОСТРАДЯНСЬКИХ ЕКОНОМІКАХ - Золотарева, О. А.; Друк, В. Ю. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Обгрунтовано доцільність та визначено напрями трансформації фінансового сектору, спрямовані на розвиток колективних форм фінансування, відображена специфіка банку капіталу як макроекономічного суб'єкта ринкової економіки.