ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФРАНЧАЙЗИНГУ НА СТРАХОВОМУ РИНКУ - Залєтов, О. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто франчайзинг як один з методів ведення страхового бізнесу, проаналізовано законодавчу базу його регулювання в Україні, охарактеризовано процедуру функціонування й порядок взаємин між франчайзером і франчайзі, визначені основні напрямки розвитку франчайзингу на страховому ринку.