ОЦІНКА ВПЛИВУ ФАКТОРІВ МІКРОСЕРЕДОВИЩА НА ВАРТІСТЬ БАНКІВ УКРАЇНИ В УГОДАХ ЗЛИТТЯ ТА ПОГЛИНАННЯ - Колодізєв, О. М.; Гонтар, Д. Д. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті визначено перелік показників, які можуть бути використанні для оцінки впливу факторів на вартість українських банків в угодах злиття і поглинання. Побудовано множинну кореляційно-регресійну модель впливу факторів на вартість українських банків в угодах злиття та поглинання, що дозволило виділити найважливіші показники, які впливають на їхню вартість. Перевірено адекватність побудованої моделі.