МЕХАНІЗМИ РОЗВИТКУ РИНКУ ПЕРЕСТРАХУВАННЯ ШЛЯХОМ ЗЛИТТЯ І КОНВЕРГЕНЦІЙ - Лезговко, A. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті для компаній ринку перестрахування країн, що розвиваються, запропонована теоретична основа класичного варіанту економічної організації концерну, вироблений можливий варіант структури концерну в майбутньому. Також розроблено механізм взаємодії перестраховиків і банків, що включає напрямки інституційних перетворень, використання комплексних фінансових інструментів і створення активно діючої системи взаємодії, спрямованої на підвищення капіталізації даних суб'єктів ринку.