БОРГОВА КРИЗА В ЄС: ПЕРСПЕКТИВИ ПОДОЛАННЯ ТА ВПЛИВ НА БАНКІВСЬКИЙ СЕКТОР - Краснова, І. В.; Ластівка, Ю. Е. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто передумови і наслідки боргової кризи в Європейському Союзі та її вплив на банківський сектор України, виявлено і проаналізовано структурно-організаційні недоліки даного об’єднання, розроблено шляхи подолання кризового стану в ЄС.