ВПЛИВ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ НА СТРУКТУРУ Й РОЗВИТОК НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ - Гойхман, М. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
На основі аналізу впливу банківської системи на структуру й розвиток національної економіки прийшли до висновку, що сформована на сьогодні в Україні банківська система підсилює сформовані економічні диспропорції в національній економіці та не в змозі вирішувати завдання економічного зростання. Вважаємо за доцільне розробити державну програму здійснення структурних змін у національній економіці, підтримки національного виробника шляхом вирішення проблеми фінансування інноваційних галузей економки, фіскальної та монетарної політики, здійснити реформування системи державного регулювання банківського сектора.