ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ВИЗНАЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОГО КАПІТАЛУ СТРАХОВИХ КОМПАНІЙ - Опешко, H. C. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У роботі розкриті теоретичні аспекти визначення економічного капіталу страхових компаній. Автором проаналізовано взаємозв’язок між категоріями економічний та регулятивний капітал. Розкрито світовий досвід розрахунку регулятивного капіталу страхових компаній.