ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ЛІКВІДНІСТЮ НА РІВНІ КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ - Довгаль, Ю. С.; Гребінь, O. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті проведено оцінку ефективності управління ресурсами на рівні комерційного банку та визначено їх роль у підтримці ліквідності банку на відповідному рівні. Проаналізовано нормативи ліквідності, збалансованість активів та пасивів за строками, якість активів та депозитів та якість обслуговування клієнтів комерційними банками, як напрями забезпечення відповідного рівня ліквідності на рівні комерційного банку.