УДОКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇЇ ДІЯЛЬНОСТІ БАНКІВ ЗА ЛОГІСТИЧНИМ ПІДХОДОМ - Внукова, Н. М.; Колодізєва, C. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто теоретичні аспекти банківської логістики та логістизації банківської діяльності. Обґрунтовано необхідність впровадження в реальну банківську практику наукового інструментарію банківської логістики, дана оцінка процесу логістизації діяльності ПАТ «ОТП Банк» та розроблено практичні рекомендації щодо удосконалення організації діяльності банку за логістичним підходом.