ДОСЛІДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ПРОЦЕСІВ M&A В МІЖНАРОДНІЙ БАНКІВСЬКІЙ СПРАВІ - Д’яконова, І. І.; Костюченко, Я. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті досліджуються інтеграційні процеси в міжнародній банківській справі, особливості сучасних процесів злиття та поглинання на світових фінансових ринках та в банківському секторі зокрема.