ОРГАНІЗАЦІЯ СИСТЕМИ МОНІТОРИНГУ ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА БАНКУ - Вовк, В. Я. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджено сутність та види моніторингу, визначено особливості моніторингу зовнішнього середовища банку та розроблено послідовність його етапів як важливої складової системи забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних банків в умовах постійної зміни зовнішніх умов функціонування.