УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВИМИ РИЗИКАМИ - Астахова, I. Є.; Караченцева, І. О.; Кметик, Л. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Значні трансформаційні зміни, що відбуваються останніми роками в умовах ринкових відносин в Україні, надають надзвичайної актуальності питанням нейтралізації та мінімізації фінансових ризиків для підвищення ефективності функціонування економічної системи підприємства. У статті розглянуто особливості страхування фінансових ризиків. Узагальнено теоретичні основи та запропоновано шляхи мінімізації фінансових ризиків.