ФОРМУВАННЯ КОНЦЕПЦІЇ АУДИТУ: ПРОБЛЕМАТИКА ТА МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ - Десятнюк, O. M.; Кулик, P. P. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті обґрунтовано необхідність розробки концепції сучасного розвитку аудиту, доведено нелогічність та некоректність його ототожнення з державними формами фінансового контролю.