РОЛЬ ТА МІСЦЕ ЛІКВІДНОСТІ ТА ПЛАТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА В СУЧАСНОМУ ЕКОНОМІЧНОМУ СЕРЕДОВИЩІ - Орєхова, K. B.; Челомбитько, M. Ю. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Проаналізовано підходи вітчизняних та закордонних вчених щодо визначення понять «ліквідність» та «платоспроможність». З’ясовано фактори впливу на ліквідність підприємства. Встановлено взаємозв’язок між поняттями «ліквідність підприємства», «ліквідність балансу» та «платоспроможність».