ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ БАНКІВСЬКИХ УСТАНОВ НА ОСНОВІ ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Пасічник, І. В.; Базадзе, К. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті проаналізовано сучасний стан ринку електронних банківських послуг в Україні, розглянуто основні види електронного банкінгу, їх переваги та недоліки, наведено розрахунки для кількісної оцінки якості послуг електронного банкінгу(е-банкінгу).