ВПЛИВ ІНВЕСТИЦІЙ ТА НАДАННЯ КРЕДИТІВ НА ЕКОНОМІЧНЕ ЗРОСТАННЯ УКРАЇНИ - Сословський, В. Г.; Жилун, A. C. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Досліджено роль інвестицій в економіці України і їх вплив на економічне зростання, побудовано модель залежності ВВП від зростання обсягів інвестицій та банківського кредитування.