СТАБІЛЬНА ПОВЕДІНКОВА МОДЕЛЬ ВИКОРИСТАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ ПСИХОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ У РАМКАХ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ - Партико, Неоніла; Лозинська, Світлана; Карпюк, Сергій; Горшкова, Людмила; Селютін, Сергій (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2023)
Основною метою дослідження є формування нової моделі використання організаційної психології в управлінні персоналом у рамках забезпечення фінансово-економічної безпеки. Об'єктом дослідження є система управління персоналом. У рамках дослідження було використано сучасний метод моделювання процесів використання організаційної психології в управлінні персоналом у системі забезпечення фінансово-економічної безпеки. У результаті проведеного дослідження представлено модель використання організаційної психології в управлінні персоналом. Інноваційність отриманих результатів представлено у вигляді методичного підходу до формування стабільної поведінкової моделі використання організаційної психології в управлінні персоналом у рамках забезпечення фінансово-економічної безпеки. Дослідження має обмеження у вигляді врахування не всіх аспектів організаційної психології. Таким чином, перспективи подальших досліджень – розширення використання організаційної психології в управлінні персоналом у рамках системного підходу. Особливість отриманих результатів полягає не лише в поєднані психології та безпеки, але й у використанні нового методу моделювання.