ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕНДЕНЦІЙ У РОЗВИТКУ ІПОТЕЧНОГО РИНКУ СУЧАСНОЇ УКРАЇНИ - Шалімова, Л. М.; Шалімова, О. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджується динаміка іпотечного ринку сучасної України в умовах світової іпотечної кризи. Аналізується сучасний стан іпотечного ринку США на основі огляду фінансової інформації та останніх публікацій ЗМІ цієї країни. Автори аналізують вплив кризових процесів у США та Європі на стан іпотечного ринку України.