НООСФЕРНА ГОСПОДАРСЬКА КУЛЬТУРА ЯК МЕХАНІЗМ ГУМАНІЗАЦІЇ СУСПІЛЬСТВА - Броницький, О. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Категорії ноосферний розвиток та ноосферна господарська культура необхідно використовувати для соціально-економічного аналізу. Ноосферна культура створює сучасну сферу суспільного розвитку, тому її дослідження та поширення є провідними факторами гуманізації суспільства.