УДОСКОНАЛЕННЯ ІНСТИТУЦІЙНИХ ЗАСАД ОРГАНІЗАЦІЇ ТА РЕГУЛЮВАННЯ ГОТІВКОВОГО ГРОШОВОГО ОБІГУ - Мищенко, С. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Досліджено проблеми вдосконалення інституційних засад організації та регулювання готівкового грошового обігу в Україні, обґрунтовано методологічні та практичні підходи до формування нового інституційного механізму на основі вдоско-налення законодавчої та нормативної баз, розширення прав і обов’язків учасників системи грошового обігу.