СУЧАСНИЙ СТАН ФОРМУВАННЯ КЛІЄНТСЬКИХ СЛУЖБ У БАНКАХ УКРАЇНИ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ - Семенча, І. Є. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті отримано висновок про неналежний стан організації роботи з клієнтами у вітчизняних банках. Використано методологію SADT для моделювання бізнес-процесів існуючих клієнтських підрозділів. Уперше запропоновано використан-ня SADT IDEF0-моделі, за допомогою якої можливо описати та прорахувати всі бізнес-процеси в глибину та отримати повну модель удосконалення клієнтських завдань у банках України.