ВПЛИВ КРИЗИ НА ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ КОМЕРЦІЙНИХ БАНКІВ - Стаховський, А. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Стаття розглядає та аналізує економічні аспекти діяльності комерційних банків, які під впливом світової фінансової кризи привели до тотального падіння показників фінансових результатів банківської системи, зменшило ліквідність як окремих установ, так і всієї системи взагалі.