РЕСУРСНО-КОМПЕТЕНТНІСТНИЙ ПІДХІД ДО ОРГАНІЗАЦІЇ УПРАВЛІННЯ ЖИТТЄДІЯЛЬНІСТЮ ІНТЕГРОВАНИХ СТРУКТУР БІЗНЕСУ - Ялдін, I. B. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті удосконалюються теоретико-методологічні засади ідентифіка- ції сутності поняття "інтегрована структура бізнесу". Розроблені методичні рекомендації з організації управління інтеграційною динамікою на основі ресурсно-компетентністного підходу до ідентифікації сутності інтегрованої структури бізнесу.