БАГАТОКРИТЕРІАЛЬНА КЛАСИФІКАЦІЯ ВИТРАТ ЗА ПРИНЦИПОМ «РІЗНІ ВИТРАТИ ДЛЯ РІЗНИХ ЦІЛЕЙ» - Катречко, M. O.; Черевань, К. Ю. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Проаналізовано існуючі класифікації витрат підприємств. Висвітлено основні проблеми класифікації витрат. Виділено три основні напрями класифікації витрат та запропоновано багатокритеріальну класифікацію витрат.