Характеристика кредитного процесу в українських комерційних банках - Сидоренко, В. А. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Проаналізовано організацію кредитного процесу в українських банках. Визначено її закономірності і особливості та чинники, які їх зумовлюють. Виявлено існуючі проблеми в цій сфері.