Страхування ризиків як напрям забезпечення безпеки операцій банків з іпотечного кредитування - Орлов, В. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглядаються проблеми забезпечення безпеки операцій банків з іпотечного кредитування, аналізуються проблеми нормативно-правового регулювання іпотечних відносин та пропонуються шляхи мінімізації ризиків іпотечного кредитування через страхування іпотеки.