Обґрунтування методів управління ризиком кредитування в системі забезпечення економічної безпеки банків - Азізова, К. М.; Тысячная, Ю. С. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті обґрунтовано методи управління ризиком кредитування в системі забезпечення економічної безпеки банків, що дозволить виявити ризик ще на стадії формування кредитної угоди та сформувати методи їх мінімізації та забезпечити економічну безпеку банку.