СУТНІСТЬ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ «КЛІЄНТООРІЄНТОВАНА ДЕПОЗИТНА ПОЛІТИКА» - Vantukh, T. Z. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Автором розглянуто основні теоретичні підходи до поняття «клієнтоорієнтація», у результаті морфологічного аналізу сформульовано дефініцію поняття «клієнтоорієнтована депозитна політика» та визначено критерії клієнтоорієнтованості банку. Розглянуто сутність, ознаки та підходи до впровадження клієнтоорієнтованого підходу в банку та реалізації клієнтоорієнтованої депозитної політики.