ОРГАНІЗАЦІЯ БЕНЧМАРКІНГУ ІПОТЕЧНИХ ОПЕРАЦІЙ В БАНКУ - Hamkalo, O. B. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Досліджено сутність бенчмаркінгу та його організація при здійснення іпотечних операцій в банку. Систематизовано та виокремлено головні класифікаційні ознаки бенчмаркінгу у сфері іпотечних операцій банку. Обґрунтовано, що бенчмаркінг іпотечних операцій слід проводити виходячи з його цілей і завдань і в загальному процес бенчмаркінгового дослідження іпотечних операцій повинен включати сім етапів. Упровадження в організацію економічного аналізу іпотечних операцій банків бенчмаркінгу дозволить вийти на більш високий рівень застосування можливостей іпотеки