АНАЛІЗ СУЧАСНИХ КОНЦЕПЦІЙ БРЕНД-КАПІТАЛУ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Shvets, O. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
В статті дані визначення бренд-капіталу як економічної категорії та активу підприємства. Проведено ідентифікацію його складових елементів. З'ясовано зміст етапів формування та принципів управління бренд-капіталом, що допоможе малим та середнім підприємствам краще розуміти та знаходити шляхи успішного менеджменту такого активу, як бренд-капітал.