Реструктуризація як один з інструментів виходу з кризи - Фітас, Н. Ю. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджено теоретичні аспекти реструктуризації банківської системи та її ефективність у попередженні криз. Звертається увага на систему проблем, які виникають при її проведенні.