ІМОВІРНІСНА ЕКОНОМІКА - Lerner, Y. I. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2016)
У статті проведено аналіз понять «імовірнісна економіка», «невизначеність» і «ризик», наведено основні принципи розробленої методології ймовірнісної економіки та визначення апріорної та статистичної невизначеності і систематичних і випадкових ризиків. Наведено філософські та економічні основи розробленої методології.