СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ БІЗНЕСУ ЯК НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА ЗАГАЛЬНОДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ - Kovalchuk, V. G.; Verbitsky, M. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2016)
Задля всебічного висвітлення поняття «соціальна відповідальність бізнесу» та пошуку шляхів його розвитку у статті досліджена еволюція впровадження технологій цього напрямку на всесвітньому та загальнодержавному рівнях.Визначені чинники, що мають нівелюючий вплив на його розвиток.Розглянуто шляхи вдосконалення існуючих моделей взаємодії держави та підприємств на основі позитивного ефекту соціальної відповідальності.