СПОЖИВЧЕ КРЕДИТУВАННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЙОГО РОЗВИТКУ В УКРАЇНІ - Дубницький, В. Ю.; Лісна, P. П.; Кузьміна, K. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто та проаналізовано теоретичні аспекти спожи вчого кредиту, взаємозв’язок між ним і кредитною політикою банку та організацію споживчого кредитування в банках. Визначено проблемні моменти в організації кредитування, встановлені банкилідери в різних видах споживчого кредиту та перспективи розвитку цього виду позики в майбутньому.