ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТІЙКОСТІ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ - Камуз, O. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Визначено складові система забезпечення стійкості банківської системи. З’ясовано чинники, що впливають на фінансову стійкість банківської системи, і показники, які характеризують її рівень. Наведено особливості механізмів управління стійким розвитком банківської системи.