Функціонування механізму управління економічною безпекою промислових підприємтв в умовах сучасного розвитку - Полянська, А. С.; Бабенко, В. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто основні положення формування механізму управління економічною безпекою вітчизняних промислових підприємств у контексті національної безпеки України. Визначено особливості його функціонування на прикладі вітчизняних підприємств нафтогазової промисловості.