УПРАВЛІННЯ ПЕРЕКАЗОМ КОШТІВ В ІНОЗЕМНІЙ ВАЛЮТІ З ВИЯВЛЕННЯМ ВАЛЮТНОГО РИЗИКУ - Vnukova, N. M.; Kucher, U. L.; Oksanchenko, H. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті визначено сутність переказу коштів у іноземній валюті та валютного ризику. Проведено експеримент з конвертації гривні у білоруський рубль з метою виявлення валютного ризику при переказі коштів в іноземній валюті. Запропоновано шляхи мінімізації валютного ризику банку.