ВПЛИВ ГРОШОВО-КРЕДИТНОЇ ПОЛІТИКИ НА СТАН КРЕДИТНОГО РИНКУ УКРАЇНИ - Onyshchenko, V. O.; Dovhal, Y. S.; Titovich, V. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті досліджено вплив інструментів грошово-кредитної політики Національного банку України на кредитний ринок. Розглянуто та визначено ступінь, проблеми і специфіку впливу ринкових інструментів грошово-кредитної політики.