Організація впровадження управлінського обліку - Лукін, В. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглядаються питання впровадження управлінського обліку в діяльність українських підприємств. Надаються пропозиції щодо планування впровадження управлінського обліку.