ПРОГНОЗУВАННЯ КАПІТАЛІЗАЦІЇ БАНКІВСЬКИХ УСТАНОВ В УКРАЇНІ - Naumenkova, S. V.; Domanetskyi, I. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті поглиблено основні підходи до оцінювання капіталізації банку та запропоновано застосування оновленого інструментарію для прогнозування капіталізації українських банків з використанням методів економіко-математичного моделювання. На основі розроблених моделей здійснено прогноз капіталізації вітчизняних банків за різних сценарних умов розвитку подій в економіці України.