СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ БІЗНЕСУ В БАНКІВСЬКІЙ СФЕРІ УКРАЇНИ ТА ТЕНДЕНЦІЇ ЇЇ РОЗВИТКУ - Карасьова, 3. M.; Решетняк, A. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглянуто проблему зниження довіри до банків України. Розкрито діючу практику соціально відповідального бізнесу в банківській сфері України. Окреслено коло проблем та надано рекомендації щодо покращення соціальної відповідальності банків України.