УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ПЛАТІЖНИХ ІНСТРУМЕНТІВ У БАНКУ - Внукова, Н. М.; Кострюкова, T. B. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Посилений розвиток пластикових карток як сучасних платіжних інструментів, що відбувається останнім часом, вимагає аналізу й управління. Тому тема статті дуже актуальна. Головна ідея її – оцінка якостей платіжних систем для визначення попиту і формування пропозиції карткових продуктів банку. Тема відповідає Концепції розвитку банківської системи України до 2010 р.