РОЛЬ МІЖНАРОДНОЇ МІГРАЦІЇ РОБОЧОЇ СИЛИ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ДЕРЖАВИ - Pyatkovska, O. R. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2016)
У статті оцінено роль міжнародної міграції робочої сили у забезпеченні економічної безпеки України на основі систематизації показників економічної безпеки держави у сфері міграції, обґрунтованості залежності індикаторів граничних значень розвитку суспільства, що вважаються катастрофічними у світовій практиці, від міжнародної міграції, а також визначення індикаторів субіндексів, які є складовими інтегрального індексу економічної безпеки держави, що залежать від міжнародної міграції.