УМОВИ ТА СКЛАДОВІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ СТРАХОВИХ КОМПАНІЙ - Ткаченко, Н. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Проаналізовано умови забезпечення фінансової стійкості страхових компаній. Ураховуючи специфіку їхньої діяльності, сформульовано складові елементи процесу забезпечення її фінансової стійкості.