ОРГАНІЗАЦІЯ СПЕЦІАЛЬНИХ ФОРМ ДЕПОЗИТНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ - Успаленко, В. І.; Сидоренко, O. C. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглядаються проблеми організації депозитних операцій та про понуються шляхи вдосконалення. Виявлено фактори, що впливають на вибір фізичною особою банку для вкладання коштів. Також у статті визначено вплив залежності між обсягами депозитів фізичних осіб та фінансовими результатами банку.