ІНСТИТУЦІЙНІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНІ ОСНОВИ КРЕДИТУВАННЯ АГРАРНОГО СЕКТОРУ ЕКОНОМІКИ - Gulaya, A. S. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У даній статті розглянуті інституційні та організаційні основи кредитування аграрного сектора економіки. Проведено аналіз функціонування інститутів кредитування сільгоспвиробників. Дано визначення системи сільськогосподарського кредитування у вигляді сукупності інституційних форм і методів надання кредитів на договірних умовах. Виявлено зростання обсягів кредитування економіки кредитними спілками в порівнянні з банками.