УПРАВЛІННЯ КРЕДИТНИМ РИЗИКОМ У СПОЖИВЧОМУ КРЕДИТУВАННІ - Внукова, Н. М.; Васильєва, M. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуті методи оцінки позичальника, а також доведе на ефективність використання скорингової моделі при видачі споживчого кредиту в умовах невизначеності та ризику на прикладі конкретного банку.