УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ КРЕДИТУВАННЯ В БАНКУ - Внукова, Н. М.; Меньшова, А. Ю. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто сутність кредитного ризику, встановлено рівень його впливу на діяльність банку. Проаналізовано шляхи мінімізації ризиків кредитування в банках та методику управління ними.